HAMAR: - Her-he-he … Jeg lever i hvert fall. Hva skal jeg si … Helt sinnssykt, det er det eneste som dekker denne opplevelsen.

Det sier Carl Oscar Bøe Andersen på spørsmål om hvordan han opplevde å delta i VM-runden i skøytecross i München.

-Litt skummelt
- Det var så ekstremt. Jeg vil ikke si at det var farlig, men litt skummelt. Det gikk mye på frykt, og den som hadde lite av det, gjorde det bra. Det er snakk om å gi full gass, sier Coba til HA-sporten.

- Og der er ikke du ennå?
- Jeg greide ikke å slippe meg løs uten å tenke konsekvenser. I den første bakken var det 68 prosents helling, bakken ble avsluttet med et hopp og det var knudrete og sporete is. Det var snakk om å holde konsentrasjonen i den 386 meter lange løypa der toppfarten var på 55 km/t.

Minne for livet
Sammen med Ole Eskild Dahlstrøm (39) og Finn Christian Jagge (43) reiste Coba til München for å prøve seg i skicross.

Dahlstrøm deltok ikke, men Coba havnet på delt 66. plass og Finken ble nummer 71. De 64 beste gikk til lørdagens finale, som skal ha blitt sett av 48.000 tilskuere i Olympiaparken i München.
- Jeg er veldig glad for at jeg var med, for dette var stort. Det gjorde rett og slett noe med stoltheten min, og det er et minne for livet.
- Prøver du igjen?
- Vi diskuterte muligheten om å reise til Quebec, men konkluderte med at alt annet enn opplevelsen i München vil være en nedtur, sier Carl Oscar Bøe Andersen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.