Den karismatiske canadieren tok over hele klubben da de forrige eierne betalte klubbens gjeld og tilbød treneren å kjøpe klubben for en symbolsk sum.

– Jeg er veldig stolt over det vi har fått til, sier McSorley til HA-sporten.

Fra å være en klubb i dype økonomiske problemer, har treneren tatt laget opp til landets øverste liga og er nå klare for sitt andre forsøk i Champions Hockey League.

– Vi var veldig skuffet over at vi ikke kom til kvartfinalen i fjor og er godt forberedt til kampene mot Storhamar og Sparta Praha, fastslår treneren.

Svake treningskamper

Klubbeieren og treneren har allerede studert Storhamar på video og lover at laget er godt forberedt.

– Det er på tide vi kommer i gang med kamper som betyr noe. Resultatene våre i treningskampene har ikke vært all verden, og vi må bruke den siste uka veldig godt, sier canadieren.

Så langt har sveitserne slått La Chaux-de-Fonds 4–3 og tapt mot både Red Bull München (1–4) og Lausanne (3-4).

Laget spiller sin siste treningskamp mot SCL Tigers i morgen.

Canadieren er veldig tydelig på at møtene med Storhamar kommer til å bli tette og tøffe kamper. Han tror ikke laget går i samme fella som Bern gjorde mot Stavanger for et år siden.

Bern feilet mot Oilers

– De var ikke klar over hva som møtte dem mot Stavanger og tapte både på hjemme- og borteis. Norske lag spiller fysisk god hockey og er lojale i spillestilen, mener McSorley.

Sjefen for Genève-Servette har også lagt merke til at Storhamar er ekstremt godt organisert og har en trener som vet hva han vil med laget sitt.

– Forrige sesong banket Storhamar alle de antatt bedre lagene i den norske ligaen og var veldig nære å slå Stavanger i finaleserien.

– Hva vil eieren Chris McSorley si til treneren Chris McSorley om laget taper mot Storhamar?

– Eieren kommer til å være svært misfornøyd, ler klubbeieren og sjeftreneren.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00