I utgangspunktet skulle Per Gustav Solem, Hans Petter Berg og Lars Arve Kronborg være dommertrioen som fulgte Storhamar - Sparta-serien.

endringer 

Men etter det som må kunne karakteriseres som en fryktelig svak kamp av dommerne i går kveld, har dommerutvalget i dag gjort endringer.

Tor Olav Johnsen kommer inn som erstatter for Hans Petter Berg, og han skal dømme sammen med Lars Arve Kronborg i morgen.

Hans Petter Berg skal dømme Vålerenga - Frisk Asker.

ønsket ikke å endre dommerne

Dommersjef Geir Thomas Olsen snakket med HA-sporten tidligere i dag, og han fortalte at de i utgangspunktet ønsket å beholde de samme dommerne i hver matchserie.

- Det har vært adoptert fra nabolandet vårt. Det er for at det skal være forutsigbart for spillerne, og for dommerne, slik at man vet lista det ligger på, sier Olsen.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.