Under gårsdagens semifinale vartet Christian Bull opp med en unik pasning da han tok imot pucken i midtsonen, la den over på backhand og flippet gjennom Lars Erik Hesbråten på motsatt blålinje. Og Hesbråten gjorde ingen feil da han brøt seg forbi Mats Larsen Mostue og banket pucken opp i motsatt kryss.

Rekepass

TV 2-ekspert Ole Eskild Dahlstrøm, som var kjent for flotte og elegante pasninger da han spilte aktivt, skryter av gjennomspillet til backen.

- Bull spilte et skikkelig rekkepass, der rekene lå oppå pucken da Hesbråten tok imot. Bull tok imot pucken under tidspress, la den over og spilte en nydelig pasning. Det var høy risiko på den, men det var herlig å se at han turte å gjøre det. Dersom du har selvtillit, tør du å spille på den måten. Jeg er grønt kort-ansvarlig i flipp-pass-klubben, og jeg ga ham et grønt kort i går kveld, gliser Dahlstrøm.

glad for skryt 

Bull forteller hvordan han opplevde pasningen:

- Jeg så at Hesbråten var ledig, og så tenkte jeg at det ville bli for opplagt å spile pucken på forehand. Derfor tok jeg den på backhand, og det funket greit, sier backen, som synes det er gøy å få skryt.

- Det setter jeg stor pris på. Det er hyggelig å høre hva han sier, sier han.

chl-nivå

Dahlstrøm er imponert over hvordan 96-modellen har spilt så langt i sluttspillet

- Han har vært en åpenbaring etter seriespillet. Nå minner han meg om hvordan han spilte da Storhamar deltok i CHL. Der han turte å skape ting med pucken, kanskje dra av en spiller og spille opp, og det er på den måten han spiller nå, sier Dahlstrøm.

Bull innrømmer at han er fornøyd med eget spill.

- Nå får jeg mye spilletid, og det han løftet meg og gitt meg selvtillit, sier han.

Se den magiske pasningen i toppen av artikkelen!

Morgendagens kamp mot Stavanger kan følges live på h-a.no eller på TV 2 sportskanalen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.