I formiddag ble papirene endelig klare og Bryan Schmidt kan spille sin første kamp for Storhamar Dragons mot Frisk i Askerhallen i kveld!, skriver Dragons på sine hjemmesider. 
Amerikaneren har måttet vente på debuten etter at han ankom Hamar for snart to uker siden, men nå har alle instanser gjort sitt og han kan trekke på seg den gule og blå trøya for første gang. Debuten kommer veldig beleilig for dragene som mangler to backer til oppgjørene mot Frisk og Lillehammer. Lars Løkken Østli og Jens Ulrich Bacher er begge skadet.

Bryan skal forøvrig spille med drakt nummer 2.


Tre er ute
Når vi vet at Lars Løkken Østli som slo opp igjen den gamle skaden sin i helgens kamp mot Stjernen, passer Storhamar-trener Michael Smithurst utmerket om han hadde en fullgod erstatter for Løkken Østli som var meget god i den drøye perioden han spilte mot Stjernen.
- Vi håper i det lengste, sier Smithurst som mener at det er tidsnok at transferkortet kommer like før kampstart i går kveld. Nå i formiddag før avreise til Oslo fikk han gladmeldingen - Bryan Schmidt er spilleklar i kveld.
Ved siden av Løkken Østli, er Jens Ulrich Bacher og Eirik Børresen ikke spilleklare. De to sistnevnte er på is, men det er for tidlig å sende dem inn i kampsituasjon ennå.

Nyttig mot Frisk

- Jeg tipper at Frisk-Asker kommer til å gå hardt ut mot oss. Da kunne det vært fint å ha en stor og sterk back, som Bryan Schmidt, på banen. Han er vanskelig å komme forbi, er pasningssikker og har et godt skudd. Egenskaper som gjør at han er en klar tilvekst for oss.
- Når han har fått ristet av seg spillerusten og blir stabil på isen, kommer han til å gli rett inn i spillet vårt, sier Smithurst, som er meget godt fornøyd med sesongen så langt.
Han mener det er det er mange faktorer som har spiller inn etter den tunge sesongen i fjor:
- Det går først og fremst på at spillerne har bestemt seg for å framstå på en annen måte i år. Dessuten har de yngre spillerne fått ett år til på seg. Dette har også skapt ro rundt laget. Usikkerhet er byttet ut med sikkerhet. Nå vet gutta at de er gode hockeyspillere, sier Michael Smithurst.
 

Følg kampen direkte her!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.