Tippeligaklubbene gjør det, og mange Obos-ligalag gjør det samme, nemlig å reise utenlands i jakten på best mulig treningsforhold inn mot sesongstart.

Det samme velger også Brumunddal å gjøre.

DYR TUR

3. mars setter Dala kurs for Tyrkia og treningssamling utenfor feriebyen Antalya, og de blir der til 10. mars.

Det blir ingen billig tur for Brumunddals fotballhelter.

Prislappen for å sende gutta på tur, ligger på rundt 4500 kroner per hode, eller 112.500 kroner for de 25 som skal trene i varmere klima i Tyrkia, og det er spillerne selv som tar mesteparten av regninga, forteller sportslig leder i seniorgruppa i klubben, Hans Ødegård, til HA-sporten.

Kevin Knappen ser frem til å få en uke sammen med spillerne, hvor fotball er hovedfokus.

Bygger lagmoral

- En treningsleir skal hjelpe oss med at vi får masse tid sammen, gode økter, vi får gjort unna en del dødballtrening, og i det hele tatt satt en tropp og et miljø på en annen måte. Komme tettere på hverandre, sier Knappen til HA-sporten.

Han mener samtidig en treningsleir er optimalt for å bygge god lagmoral inn mot sesongstarten senere i vår.

- Det er et pluss å kunne være så tett på hverandre, men det er ikke avgjørende. Følge opp spillerne, for oss i treningsteamet, er veldig greit på en sånn tur. Vi får fulgt den 24 timer i døgnet, sett hvordan 24-timersutøveren er, på kost, hvile og den biten der, forklarer Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.