20-åringen som la opp i høst grunnet manglende motivasjon vil igjen bli å finne på isen neste sesong. Anders Braavold har signert en to-årig kontrakt med Manglerud Star.

- Jeg tror jeg hadde godt av pausen. Det var først da jeg skjønte hva jeg gikk glipp av, sier Braavold til h-a.no.

Han roser klubben for hvordan de kom seg utover sesongen og tror det kan bli morsomt å spille for dem når sesongen starter opp i september.

- Her vil jeg starte med blanke ark og få nye muligheter, sier hockeytalentet.

At Eirik Salsten også spiller for klubben fra Oslos østkant, har ikke hatt noe betydning for valget.

- Det er selvfølgelig morsomt at Eirik også spiller der, men jeg har hovedsaklig valgt M/S for at det er en klubb hvor jeg ser for meg større muligheter, sier Braavold.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.