Etter at Mathias Trettenes hadde lurt avgjørelsen forbi Storhamar-keeper Andrew Engelage tirsdag, stormet hele Stavanger Oilers isen.

- De jubler rett foran keeperen vår. Jeg synes jeg ser at noen slenger litt med leppa til Andrew, forteller Storhamars Adrian Saxrud Danielsen i videointervjuet over.

- Skaper det litt ekstra følelser inn mot neste kamp?

- Absolutt. Det er alltid følelser i en finale, og det er alltid følelser når vi møter Stavanger, så det blir hett på torsdag, sier Saxrud Danielsen.

Hør hvordan stemningen var i Storhamar-garderoben før sudden death-perioden i videoen øverst på siden!

Les også
SPORT HATV: Fra himmel til helvete på Hamar Sports Bar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.