HAMAR: Simen Johannesen, Ørjan Mikkelsen og Mikkel Stensrud var med i sesongåpningen mot Mora (3-6). De klarte seg bra og får en ny mulighet i kveld.

Nye sjanser
Og siden Storhamar skal spille fire kamper i løpet av åtte dager, tyder alt på at Torbjørn Orskaug og Alekander Smirnov lar unge folk som aspirerer til en A-stallplass, få nye sjanser mot Lørenskog borte torsdag og Mora IK lørdag.

- Vår nye finne, Antti Hilden, måtte stå over mot Mora og spiller ikke i kveld heller. Men det kan hende at han får sin debut, enten mot Lørenskog eller Mora, sier Torbjørn Orskaug, som også velger å matche Mattias Livf litt forsiktig i starten.
Orskaug synes det er greit med fire kamper på åtte dager:

- Har godt av tøft program
- Ja, det er tett med kamper, men gutta har bare godt av en tøff periode.

Storhamar åpnet med 3-6 hjemme mot Mora fredag. Fortsetter med Sparta hjemme i kveld, Lørenskog borte torsdag og Mora IK i ny match borte lørdag.
Kveldens motstander, Sparta, er litt lenger framme når det gjelder matching, enn Storhamar. De har tapt 1-6 for Växjo, har vunnet 4-2 over Stjernen og 6-1 over Comet.
Jonas Andersen er allerede i scoringsform, scoret to, både mot Comet og Stjernen.
PS: Hockeyinteressen i Sarpsborg er enorm. 2.200 kom for å se den første treningskampen!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.