Christian Larrivée ga Storhamar en god åpning på kampen da han scoret allerede før minuttet var spilt. Selv om Sparta utlignet én gang, hadde de ingen ting å svare med da Fredrik Lystad Jacobsen og Eirik Børresen la på til 2-og 3-1.

Dermed leder Storhamar kvartfinaleserien 2-0. Likevel advarer dragenes siste målscorer fra å ta lett på kvartfinaleserien videre.

- Må holde fokus

Og det er sant som han sier. Bare halve jobben er gjort foreløpig.

- Fordi vi leder med to kamper så kan vi ikke senke skuldrene nå. Vi kan suge på karamellen resten av kvelden, men fra i morgen er det full fokus på neste kamp, sier en sprudlende Eirik Børresen etter 1-3-seier.

Han mener det nemlig ikke blir en enkel oppgave å vinne de to neste kampene, mot et veldig revansjesugent Sparta-lag.

- Vi er to jevne lag som møtes. Men i disse to kampene mener jeg jo at vi har hatt mesteparten av spillet, sier Eirik Børresen.

Stolt trener

Rune Gulliksen var stolt over spillerne sine etter det han mener var en utpreget lagseier.

- Den jobben gutta legger ned i dag er fantastisk. Jeg synes det er helt utrolig å se innsatsen til alle sammen. Slik blir en trener stolt av, sier Rune Gulliksen.

Også han advarer spillerne sine fra å ta avansement på forskudd.

- Vi skal suge på denne seiers-karamellen ut kvelden. Fra mandag morgen er det "på'n" igjen med hundre prosent fokus på neste kamp, sier Gulliksen.

MÅLSCORERE:

1-0 Christian Larrivée, 1-2 Fredrik Lystad Jacobsen, 1-3 Eirik Børresen.

 

1-1 Quintin Laing. 

Dragons-laget:

1. rekke: Andreas Øksnes, Lars Løkken Østli - Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen

2. rekke: Jimmy Andersson, Anders Braavold - Pål Johnsen, Christian Larrivée, Joakim Jensen

3. rekke: Bryan Schmidt, Adrian Saxrud Danielsen - Eirik Skadsdammen, Nathan Martz, Lars Erik Hesbråten

4. rekke: Eirik Dagfinrud, Trygve Hillestad - Ørjan Mikkelsen, Ole Petter Øvergaard

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.