Eirik Johansen, som er spillende sportssjef, bekrefter at Børre Østvang har sagt ja til å lede det nystartede Storhamar-laget fra høsten.

Les også: Salsten hyller Østvang

Østavang forteller at han gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

- Jeg har nesten alltid hatt et lag å trene, men i år hadde jeg fri, og jeg merket at jeg savnet miljøet. Gutta virker veldig interesserte, støtteapparatet er av folk som jeg liker, og nå gleder jeg meg til å trene dem, sier han.

Østvang har stor erfaring med å trene motiverte juniorspillere, men sier at han gleder seg til å trene gamlegutta nå.

- Tidligere har jeg trent sultne og lovende juniorer. Nå må vi prøve å få ut det beste av de spillerne her. Jeg har trent mange av dem før, så det blir gøy å prøve å få til, sier han.

Motivert gjeng

- Børre er en stor ressurs, flink taktisk, og han har historie for å alltid gjøre det bra, sier Johansen, som kan fortelle om et seriøst lag.

- Vi trener tre ganger sammen i uka, og så må spillerne trene styrke for seg selv, sier han og legger til:

- 2. divisjon blir bare bedre og bedre, og vi må være godt forberedt. Det er ikke bare å gli rundt på ei skøyte, sier han.

gamle stjerner

Laget inneholder flere tidligere Storhamar-spillere. Simen Sveen, Trygve Hillestad, Ørjan Mikkelsen og Jon-Hroar Nordstrøm må finne seg i å være lagets største stjerner. 

Les også: Nordstrøm om comebacket

Børre Østvang har vunnet to NM-gull som trener i Storhamar. Sist gang var i 2014.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.