Joey Tenute ble hentet til Storhamar for å produsere mål og assist, noe han gjorde i oppkjøringskampene. I løpet av de første tre seriekampene lar imidlertid poengene vente på seg.

Det tenker ikke stjernespilleren nevneverdig på.

– Jeg er ikke så bekymret for egen form. Jeg er en lagspiller. Jeg tenker ikke på å få poeng. Jeg vet at det er forventninger til meg, av folk rundt laget og klubben, forteller Tenute.

Blir bedre og bedre

– I garderoben er det ingen som bryr seg om hvem det er som scorer. Jeg vil vinne, alle vil vinne. Jeg bryr meg ikke om jeg ikke har poeng så lenge laget vinner kampene sine, sier Tenute.

Storhamars nummer 11 har hatt stigning i spillet i løpet av de tre kampene, og har blitt bedre og bedre. Derfor regner han med at det kommer til å løsne for ham.

– Jeg synes jeg blir bedre og bedre for hver kamp, og det kommer til å bli bedre, forklarer han.

Tenute har hele tiden sagt at han er en lagspiller, mer enn en som ønsker å produsere mye poeng. Derfor stresser han ikke med å komme i målprotokollen.

– Jeg er bare en spiller på laget. Jeg regner ikke med at tingene skal komme enkelt utpå der. Jeg jobber med å bli vant til ligaen, tingene rundt meg, lagkameratene, og jeg har selvtillit og jeg er ikke bekymret for poengene. Jeg kommer til å bidra. Hvis jeg har en dårlig periode, så er det beste at den kommer på starten av sesongen, forteller han med et smil, før han erkjenner at han gjerne bidrar med mål og pasninger.

– Hvis jeg kan bidra med mål og pasninger, så er det bra. Men det er mye mer som er viktig enn å score og få assist.

Fokuserer på laget

Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen er ikke bekymret for Tenute, og han mener det blir feil å fokusere på enkeltspillere.

– Det er ingen enkeltspillere som vinner kamper alene. Det kan være enkeltspillere som gjør at man taper kamper, og der er målvakter i en utsatt posisjon. Å ha fokus på enkeltspillere synes jeg ikke noe om. Vi vinner og taper som et lag, forteller Nilsen, som er greit fornøyd med sesongstarten til Storhamar, som har resultert i fem poeng.

– I spill og poengfangst er det helt greit. Og da liker ikke jeg å ha fokus på enkeltspillere og hva jeg synes de har prestert eller ikke, sier Nilsen.

Les også
SPORT HATV: Se intervju med Sjur Robert Nilsen etter 2-1-tapet for Lørenskog.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.