HAMAR: - André tok det på riktig måte da han fikk beskjed om at han ble flyttet ned i fjerderekka. Han ga seg ikke. I dag gjorde han en perfekt match i egen sone, slik han ikke gjorde tidlig i sesongen. Han fikk beskjed om å gjøre det defensive først, så kommer også den offensive belønningen, sier trener Peter Johansson.

Sesongens to første
Noen minutter tidligere tok en stolt André Paulsen mot hyllesten fra både tilskuere og medspillerne etter å ha scoret to mål, og blitt kåret til banens beste.
Først banket han inn 3-3 uten at han helt skjønte hvor pucken snek seg inn.
Så fikk han sjøltillit, senket skuldrene, og dro inn en Paulsen-spesial. Det skuddet som har gjort at Johansson vil ha ham med i Storhamars første overtallsrekke.
- Dette var utrolig godt. På en skal fra en til ti. 11-12! Minst. Da jeg endelig fikk sesongens første mål ble jeg mange kilo lettere. Både trenernes og spillernes mas om scoring har gnagd i ørene.

- Hadde en dårlig periode
Paulsen vokste mye under perioden i Stjernen. Det gikk brukbart i vår, og tidlig i sommer fikk han plass dragenes i andrerekke.
Da sesongen startet forsvant flyten, og 27-åringen forsvant ned i fjerderekka.
- Det er sånn det er i alle idretter. Jeg hadde en dårlig periode mens andre kanskje var hetere. Jeg følte meg ikke så dårlig kanskje, men trenerne ville endre, og da måtte jeg bare tåle det. Jeg har vel aldri vært spesielt god defensivt, men jeg har blitt sterkere, og skal klare den jobben på egen blålinje, flirer tomålsscoreren.
En av grunnene til at kanskje mistet trøkket rundt seriestart er at han har kjøpt hus med familien i år.
I tillegg til full jobb og trening ble det oppussing fra halv sju til ti-elleve hver kveld.
- Jeg var nok veldig sliten i perioder og mistet litt overskudd, men jeg ville ikke hatt det annerledes. Familien er viktig.

- Fantastisk å spille med
André må likevel ha oss litt unnskyldt, men han var ikke banens beste i går. Det var Christian Larrivée, både som puckfører og puckvinner.
- Han er fantastisk å spille med. Det er innimellom nesten bare å holde kølla på isen og skyte når pucken kommer, forklarer Paulsen.
- Vi er på gang, smiler Larrivée etter en ny storkamp. I tredje periode spilte motstanderne stygt flere ganger foran øynene på dommer Hans Petter Berg.
- Jeg følte de bevisst var ute etter å ta meg i tredje periode. Det burde vært et par utvisninger. Men det er herlig å vinne, og i dag kjempet vi bra. Nå må vi bare øve på å score de tre-fire målene vi ikke klarer å score på sjansene våre i dag.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.