HAMAR: Stillingen er 4-3 til Storhamar når lagene kommer ut til tredje periode.

De blågule produserer bøttevis av sjanser, og kan avgjøre kampen på flere enn ett av sine 19 skudd på mål.
Så er Frisk på vei framover med fem minutter igjen å spille. David Nyström sender pucken i vei langs rundvantet, og Ruben Smith er på vei bak mål for å stoppe den.
I stedet går gummiskiva via linjedommer, spretter rett ut i banen og inn i skøyta til Andreas Hjelm.
Med Smith hastende tilbake i et forsøk på å komme på rett plass, havner pucken på køllebladet til Fredrik Lystad Jacobsen, som enkelt kan utligne for tredje gang i kampen.
Målet ble helt riktig godkjent, ettersom dommerne regnes som døde aktører ute på isen.

Trengte noen minutter
I Storhamar-leiren føltes det utrolig bittert, spesielt fordi dragene var i førersetet og bedre enn gjestene fra Asker gjennom hele kampen.

Banens beste, Eirik Skadsdammen, trengte noen minutter for seg selv i styrkerommet før han ville si noe om kampen.
- He, he, jeg ble brukbart het i pappen. Det føles utrolig irriterende og bittert den situasjonen der, sier Skadsdammen, som påpeker at det ikke skal blåses.
- Det skal ikke det. Vi scoret på en lik situasjon i semifinalene mot Sparta forrige sesong.

Hes i undertall
Han satte inn 1-0 på en retur på Joakim Jensens skudd i første periode. Så fikk han se Ken Andre Olimb utligne for Frisk, før han igjen sendte dragene i ledelsen. Litt senere fulgte han opp med å servere Jensen, som hadde funnet sin vante plass på bakre stolpe og sikret 3-1-ledelse.

To mål fra bortelaget fulgte, før Lars Erik Hesbråten for tredje gang denne sesongen scoret i undertall. Sekunder senere kunne Storhamar gå i garderoben i visshet om at de ledet for tredje gang.

- Kan avgjøre det sjøl
Som nevnt nektet Asker-gutta å gi seg, og kunne utligne ved den nevnte situasjonen. Bedre ble det ikke da Lars Løkken Østli på klønete vis mistet pucken foran eget mål til Rene Corbet, som fikk æren av å avgjøre.

- Jeg synes vi spiller en bra hockeymatch. Spesielt i tredje periode skaper vi veldig mange sjanser, og jeg har noen sjøl og, sier Skadsdammen.
- Så sånn sett kan vi jo like gjerne avgjøre dette sjøl. Jeg synes ikke de har veldig mye. Vi har et veldig bra styrspill og egentlig god kontroll i 3. periode, mener Skadsdammen.
Han har nå rettet fokuset mot Stjernen-kampen på egen is søndag. Etter at Fredrikstad-laget tapte mot Manglerud Star i går, har Dragons bare ett poeng å gå på ned til sistnevnte.
- Mot Stjernen hjemme skal vi absolutt ha tre poeng, såpass må kunne si, avslutter Skadsdammen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.