I dag ble det offentliggjort at Martin Blakseth Huse gir seg som Stavanger Oilers-spiller etter kun en sesong. Hamar-gutten fikk en blytung start på Oilers-karrièren, men spilte seg betydelig opp utover våren. I finalespillet mot Storhamar var Blakseth Huse en viktig brikke i Petter Thoresens mannskap.

Blakseth Huse forteller at han har slitt med å trives både på og utenfor isen.

- Det er en helhetlig vurdering fra min side. Dette er noe jeg har tenkt på lenge, ikke noe som bare kom over natta. Jeg har ikke trivdes så godt som jeg skulle ønske i Stavanger. Nå skal jeg jobbe i Hamar fremover, så får vi se hva som skjer videre. 

- Er det aktuelt for deg å spille for Storhamar til høsten?

- Jeg har lyst til å fortsette med hockey, men jeg har ikke snakket med Storhamar ennå. Jeg ville heller løse situasjonen min med Stavanger på en god og ordentlig måte. De hadde forståelse for avgjørelsen min, og jeg er glad for at vi fikk løst situasjonen enkelt, sier Martin Blakseth Huse.

Leder for eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen ønsket ikke å kommentere noe rundt en eventuell overgang.

25-åringen fra Hamar hadde ingen stor sesong i Oilers-drakten og endte med bare sju mål på 41 kamper i grunnserien. Han fikk derimot en opptur i sluttspillet som endte med kongepokal.

Ifølge Oilers' sportssjef Pål Higson åpner dette for at spillere som Anders Medhus, Anders Tangen Henriksen og Rudolfs Balcers får en større rolle i Oilers-drakten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.