Hamar
Storhamar Dragons er meget godt fornøyd med publikumsoppslutningen så langt denne sesongen. Det gjør at de vil gi noe tilbake til publikum
Med 800 tilskuere over snitt på hjemmekampene, har dette gitt verdifulle merinntekter.
Nå ønsker klubben å gi noe tilbake. Det skjer i torsdagens kamp mot Tønsberg:
- Vi arrangerer en takk-tilbake-kamp der alle vil få se en kamp til reduserte inngangspriser. - Vi gjør dette som en gest til de som har fulgt oss i sesongen til nå. Vi er ydmyke og takknemlig for hvordan folk har tatt imot oss så langt, og håper at de følger oss videre på samme måte, sier daglig leder, Erik Kristiansen.
Vanligvis koster inngangsbilletten 140 kroner for voksne og 70 for barn. I kampen mot Tønsberg blir prisene satt ned til 100 kroner for voksne og 40 for barn.
Som serieleder er det grunn til å tro at Dragons drar tilskuere nå også.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.