I går gikk Sparta-sportssjef Jonas Elofsson og -trener Lenny Eriksson ut i Sarpsborg Arbeiderblad med et krast angrep på både Storhamar og dommerne. Storhamar ble kritisert for filming; dommerne fikk det glatte lag for å la seg lure til å gi Sparta utvisninger.

LES OGSÅ: Sparta mener Storhamar påvirker dommerne og filmer

Da Sparta vant 7-4 i den tredje kvartfinalekampen, gikk flere avgjørelser vertenes vei. Blant annet slapp Victor Panelin Borg ustraffet unna fra en takling mot Martin Blakseth Huses hode - en takling som sendte Storhamar-spilleren groggy ut av kampen.

- Om dommerne ble påvirket av medieutspillene, er det en skandale. De skal ikke bli påvirket av hva et lag går ut og sier i media. Det er i så fall en dommerskandale, sier Jacob Berglund etter kampen.

Se hele intervjuet med Storhamar-spilleren i videoen øverst på siden!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.