– Vi skal ikke skifte navn. Det er viktig å presisere. Det offisielle navnet lever uansett videre. Det handler om å ta vekk dragelogoen og Dragons-navnet, sier daglig leder Njål Berge, som naturlig nok får med seg debatten som går - spesielt på sosiale medier.

– I og med at vi ikke skal bytte navn fant styreleder Geir Byberg og jeg ut at dette ikke er en årsmøtesak. Rett og slett fordi det ikke er noen navneendring.

– Hva med Storhamar Dragons AS?

– All drift går gjennom Storhamar Ishockey Elite. Spillerne lønnes der, og lisensene ligger der. Storhamar Dragons AS håndterer siste del av gjeldsnedbetalingen. Uten gjelda ville ikke Storhamar Dragons AS eksistert, sier Berge.

Han forteller at de ikke legger noe prestisje i denne saken.

– Hvis mer enn en tredjedel av medlemmene over 18 år vil beholde dragen, blir det slik.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.