SARPSBORG; Storhamar holdt Sparta til 0-0 i nesten 56 minutter. Da klarte Sparta å overliste Ruben Smith, som sto som en vegg ellers i kampen.

For de fremmøtte i Sparta Amfi fikk se en god hockeykamp mellom to defensive gode lag. Selv om begge lagene tettet bra igjen, var det også flere gode sjanser begge veier. Flest mot Ruben Smith i Storhamar-målet som leverte en av sine beste kamper denne sesongen. Stavangergutten stoppet uttalige Sparta-sjanser før Rene Bøe fikk sneket en puck mellom beina til Smith.
Etter at Sparta tok ledelsen gamblet Storhamar med å spille seks mot fem. Det straffet seg og Henrik Malmström fikk satt inn 2-0-scoringen fra egen sone.
Selv om det ble tap i «hockeytown» kan dragene reise hjem med hevet hode. De gulkledde leverte en god kamp og det var kun marginer som hindret Storhamar fra å få med seg poeng.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.