HC Kosice møtte Red Bull München hjemme i Steel Arena, og det var 5.373 tilskuere på tribunen. 4.714 tilskuere så Storhamar - Sparta Praha i Hamar OL-Amfi.

Njål Berge skrev følgende på Facebook: "Nest beste tilskuertallet i CHL fra en liten by med et STORT hjerte. Takk Hamar!"

Berge ble igjen imponert over dugnadsånden og stå på-viljen i og rundt klubben. Det var sagt at de skulle gi 50.000 kroner til Hockey Mot Kreft hvis det kom 5.000 tilskuere. Det målet nådde de ikke, men Berge & co valgte å gi 50.000 kroner til kreftsaken likevel.

Champions Hockey Leagues toppsjef, Martin Baumann, var på plass i Hamar OL-Amfi torsdag kveld, og ble imponert over antall tilskuere og trøkket.

- Det var en veldig bra ramme rundt kampen. Jeg er imponert, sier Baumann.

Her er tilskuertoppen etter torsdagens kamper:

1) HC Kosice 5.373.

2) Storhamar 4.714.

3) TPS Turku 4.150.

4) Krefeld 3.602.

5) Fribourg 3.089.

6) Växjö 2.816.

7) Frölunda 2.732.

8) Stavanger 2.659.

9) Gap 2.566.

10) Färjestad 2.400.

11) Djurgården 2.127.

12) Sønderjyske 1.711.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.