(Storhamar - Lillehammer 4-2)

Storhamars A-lag har slått mjøsrival Lillehammer to ganger siden søndag, og i alt fem av fem ganger denne sesongen.

I kveld var det juniorene sin tur til å slå naboen.

Gulliksen-perle

Storhamar dominerte den første perioden totalt, men det var likevel gjestene som fikk den første scoringen. Mads Homdrom satte pucken i mål med litt under fire minutter igjen å spille av åpningsperioden.

Anders Gulliksen tok ansvar tidlig i midtperioden. Måltyven vant pucken i undertall, raste forbi en Lillehammer-back og satte pucken lekkert mellom beina på målvakt Henrik Kaspersen.

Sebastian Åhlberg satte inn 2-1 på Martin Rønnild-vis da han rev seg inn foran mål og dyttet pucken over streken.

- deilig å vinne

Homdrom utlignet til 2-2 med lite tid igjen, men Storhamar lot seg ikke knekke.

3-2-scoringen satte Mathias Holst Jensen inn. Grovjobben sto Vetle Lindstad og Gulliksen for.

4-2 ble satt inn av nevnte Lindstad, og han var en glad mann etter kampen.

- Jeg følte vi var best hele kampen. Vi kjørte over dem, og det var veldig deilig å vinne i kveld, sier Lindstad.

 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.