- Vi kaller kampen mot Tønsberg for Bamsekampen, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen. Han er glad og stolt av at Storhamar kan bidra til å samle inn penger for kreftsaken.
Kampen mot Tønsberg blir en kickoff for aksjonen.
Storhamar skal selge bamser til publikum. Ved første scoring skal bamsene kastes ut på isen. Bamsene blir senere samlet inn og gitt til sykehus og institusjoner hvor kreftrammede barn er tatt under behandling.
- Overskuddet fra bamsesalget skal gå til barneavdelinger på sykehus og til kreftsaken for barn, sier Erik Kristiansen.
Det skal også arrangeres en pengeinnsamling blant tilskuerne som i sin helhet vil gå til kreftsaken.
I og med at når isen bombarderes med bamser, vil det bli et avbrekk i spillet for å få ryddet opp igjen.
- Det er ikke noe problem. Norges Ishockeyforbund har godkjent tiltaket og vi har innhentet nødvendige tillatelser til å kjøre dette showet, sier Kristiansen.
Han håper at flest mulig stiller opp for å støtte en god sak som Krafttak mot kreft er, og også Storhamar Dragons som kjemper for å få kontroll på sin økonomiske situasjon.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.