Hardhausen opererte kneet for et par uker siden, og det var andre gang han opererte det samme kneet siden mai i år. Nå tror han alt går etter planen med opptreningen.

– Det er vanskelig si, for det er operert, så det er litt naturlig vondt. Men jeg tror det går etter planen, forteller han optimistisk.

– Jeg syklet litt i går, men jeg hadde ikke på noe motstand i det hele tatt, så jeg får vente noen dager til før jeg legger på motstand sånn at jeg får i gang muskulaturen, og ikke går for fort fram, sier han.

– Når kan du prøve deg på is?

– Kanskje jeg kan gå litt på skøyter neste uke, hvis smertene er borte og det kjennes greit, sier han.

Også Lars Løkken Østli, som sliter med en vond albue, er optimistisk på et snarlig comeback.

-Det er på bedringens vei, absolutt. Men det er ikke spesielt bra, enda. Men jeg var litt på is tirsdag formiddag, og jeg prøvde å spille litt pasninger for å se åssen det fungerte, sier Løkken Østli.

Nå håper han å kunne øke belastningen i dagene som kommer.

– Jeg begynner å merke at det hadde vært kult å være med igjen. Vi får se framover åssen det går. Det blir bare at man prøver seg mer og mer, sier han.

Sist uke fortalte Christian Larrivèe at han kanskje er tilbake på istrening denne uka.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.