Her er pressemeldingen Storhamar sendte ut fredag ettermiddag:

" Storhamar vil presisere at det ikke er snakk om et kontraktsbrudd fra Jimmy Andersson. Storhamar kommer heller ikke til å bryte kontrakten med ham. Saken behandles som en disiplinærsak. Innspill fra Jimmy, de andre spillerne og sportslig ledelse vil være viktig for at vi lander dette på en god måte for både laget og Jimmy. Geir Byberg, styreleder."

Etter det HA-sporten erfarer har det vært kontakt mellom spillergruppen og Jimmy Andersson, men det er fortsatt uvisst hva som kom frem da de møtte hverandre. Storhamar håper å få løst saken onsdag, etter at laget er hjemme fra sin reise til Stavanger og Turku.

Eirik Skadsdammen sa dette om situasjonen under gårsdagens Rinkside-sending:

- Jimmy er en herlig kar, og han er en bra spiller. Vi må gi Jimmy og familien hans den roen de trenger for å løse denne saken, sa Skadsdammen om lagkameraten sin torsdag.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.