Martin Blakseth Huse gleder seg over at Trygve Hillestad og Nathan Martz lykkes som backer på Storhamars ishockeylag.
Hamar
Skadesituasjonen blant backene er ekstrem og Blakseth Huse er full av lovord om hvordan forwardene takler utfordringen på defensiven.
- Det er i grunnen ganske typisk for laget vårt i år. Alle stiller opp for hverandre. Miljøet i A-laget er helt unikt, sier Martin Blakseth Huse som ikke hadde nølt med å spille back, dersom han var blitt spurt.
- Alle setter laget foran alt, og det er samarbeid fra treneren og helt ned på innbytterplass. Michael Smithurst og Jonas Norgren er veldig dedikerte og fine typer. Begge er vettuge fyrer som ikke løper rundt og hyler og skriker, men i stedet skaper en god atmosfære i garderoben. Likevel er det aldri noen tvil om hvem som er sjefene våre. Både Michael og Jonas har en naturlig autoritet, sier Martin Blakseth Huse.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.