OSLO: - Vi er godt lag og vi har gode spillere. Samholdet i laget er godt, og jeg føler at spillerne er gode kamerater. Da må vi tåle å smelle til hverandre på treninger også. Når vi ikke gjør det der, gjør vi ikke det i kamp. Jeg etterlyser mye mer trykk på treningene, sier Peter Johansson til HA-sporten.
- Vi trener mye på spill og slikt på trening. Men vi må kanskje trene enda mer på situasjoner der vi må trykke til litt mer.


Ydmyket av MS


Det er noe Johansson sier etter å ha sett laget sitt bli ydmyket i Manglerudhallen. Før møtet hadde MS kun scoret to mål og sto med null poeng.
6-1 tyder på fullstendig svikt av dragene.
Etter at sluttsignalet var gått, brukte spillerne lang tid i garderoben, før de åpnet opp for pressen.
- Jeg sa ikke så veldig mye. Jeg utfordret spillerne mine til å si hva de mener om dette, forklarer Johansson.


Enige med Peter


Og her er noen av svarene:
- Bedrøvelig prestasjon, rett og slett. Det eneste som hjelper her er å gå i seg sjøl. Alle må se seg sjøl i speilet, og finne ut hva hver og en kan bidra med. Vi må først og fremst brette opp ermene på trening, og slutte å være så snille med hverandre. På trening må vi tåle å kjøre ned en jævel uten at det skal ha noe å si. Når vi ikke tør å gå i nærkamper på trening, overfører vi det i kamp. Det må skje nå, for dette er ikke akseptabelt, sier kaptein Pål Johnsen.
- Vi blir litt for redde mot et lag vi skal slå. Mot topplagene har vi spilt bra, men mot antatt dårligere motstand er vi ikke gode nok. Mye av det kan skyldes at det kanskje er for slapt på trening, Vi må smelle mer på mot hverandre. Om vi ikke tør det, må vi bare begynne å gjøre det, mener Jimmy Andersson.


- Vi kan fortsatt ende høyt


Seks kamper er unnagjort i årets eliteserie. Storhamar Dragons har innledningsvis gjemt seg litt bak at motstanden har vært god, og at poengene vil komme.
Kun Frisk Asker er slått, og tap mot eliteseriedebutant Rosenborg og tabelljumbo MS i går, er fasiten på at spådommene til laget ikke har stemt - foreløpig.
- Nei, det er riktig. Vi er ikke fornøyde. Sånn vi framstår i dag er vi ikke verdt den støtten vi får fra supportere og fra markedet.
- Du sier at spillerne må smelle mer til på trening. Er det noe du kan gjøre annerledes?
- Ja, det er det sikkert. Men det må vi alle gjøre. Alle må ta tak. Og det eneste som gjelder er å jobbe knallhardt. Jeg tror vi fortsatt kan gjøre en veldig god sesong og ende høyt, fortsetter Johansson.


- Vært med på det før


Pål Johnsen roer likevel ned omgivelsene, og lover at det kommer til å snu:
- Jeg har vært med på dette før. Vi har vært inne i dårlige perioder tidligere år også, men da har de kommet midt i sesongen. Når når det skjer på starten av sesongen, blir det ekstra synlig, forteller han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.