HAMAR: Fakta er at Dragons ikke har erstattet alle spillerne som forsvant.
- Vi har i stedet plukket opp noen egne gutter, sier Bøe Andersen, og fortsetter:

Mulig økonomisk
- I stedet for å gjøre noe nå, vil vi ha en åpning for å hente en spiller senere. Det er to ting som er viktig i den sammenhengen. Det er naturlig nok litt usikkerhet rundt de vi har hentet opp på A-laget. I tillegg ser vi at det kan bli tynt på backsiden hvis vi får skader, sier Bøe Andersen, og fortsetter:
- Vi kjører på med de vi har nå, og så ser vi det an. Men vi har en mulighet økonomisk til å hente en spiller.

Kan bli små marginer
Fristen for å hente inn en ny spiller er 31. januar, men det er naturlig at det eventuelt skjer ved juletider.
Det har Dragons og andre lag gjort tidligere.
- Jeg tror det blir en rekordjevn serie, og det kan være små marginer i forhold til å henge med. Som sagt skal vi se det an, sier Coba, som synes det er moro at en spiller de har hentet opp, Eirik Salsten (16), har tatt utfordringen på strak arm.
- Han har imponert meg.

- Mer spennende lag
Carl Oscar Bøe Andersen liker det han har sett i treningskampene så langt.
- Jeg synes det ser bra ut. Det handler om utvikling. Vi har en annen type lag enn forrige sesong. Det var nok et breiere spenn forrige sesong. Nå føler jeg det er mer spisset, og bygd mer opp rundt profiler. Laget er mer spennende nå. Noe av spenningen ligger også i om spillere som Fredrik Lystad Jacobsen, Andreas Øksnes og Robert Hestmann lykkes. Vi har valgt å hente noen unge spillere, som er i utvikling. Jeg synes også spillere som Martin Blakseth Huse og Trygve Hillestad har vokst som hockeyspillere.

Imponert over Mostue
Coba har vært spiller sjøl, og innrømmer at han synes det er ekstra moro å følge enkeltindivider, i tillegg til selve laget.
- Se på Mats Larsen Mostue. Mange har spurt seg: Kommer han nå? Jeg synes han ser veldig sterk og bra ut. Mats kan bli vår neste spiller som forsvinner ut, som Lars Løkken Østli gjorde etter forrige sesong. Mats har hatt en herlig utvikling, og det er moro å se at egne gutter tar steget.

Sparta i kveld
Storhamar har spilt sju treningskamper og har vunnet seks av dem.
I kveld møter de Sparta i Sarpsborg. Det er siste treningskampen før Dragons seriestarter mot Stavanger borte lørdag.
Mats Larsen Mostue var sjuk mot Rosenborg, men er klar igjen i kveld. Blake Cosgrove er i klar bedring etter skaden, men det er usikkert om han spiller mot Sparta.
Trevor Koenig er målvakt i kveld.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00