HAMAR: Cato Ørbæk og Lillehammers Andreas Martinsen banket løs på hverandre halvvegs inn i torsdagens mjøsderby. Begge ble belønnet med matchstraff. Hvor mange kamper de må sone, får ikke klubbene vite før til uken. Uansett fører matchstraff automatisk med seg en kamps karantene.
- Adrian vil være i troppen igjen mot Lørenskog. Om vi spiller med seks eller sju backer, har jeg ikke bestemt meg for enda, forteller Storhamar-trener Peter Johansson.
Etter at Lars Løkken Østli kom tilbake, har 18-åringen uteblitt fra Dragons-troppen. Isteden har han spilt for U19-laget. Senest i går var han i aksjon for U19-laget (se notis side 19)
I romjula var han med U20-landslaget til A-VM i USA.
- Adrian har trengt litt tid til å trene etter VM.
Saxrud Danielsen har imponert mange med sitt knallharde skudd og ledet lenge Storhamar pluss/minus-statistikk med sine 10+. Den siste tiden har han blitt passert av Blake Cosgrove og Christian Larrivée.
Lørenskog som har vist stigende form den siste tiden, har vært et lag Dragons har hatt gått tak på denne sesongen. Ni av ni mulige poeng har gått til Storhamar.
- Det er litt tilfeldig. Men Lørenskog er et lag som passer oss bra. De vil fram for å spille hockey. De har hevet seg den siste tiden og jeg tror det blir en tett kamp, avslutter Johansson.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.