Djurgården-spilleren representerte det norske landslaget under OL i Sotsji i 2014, men ville ikke spille VM i mai samme år. Han var derimot med for Norge under mesterskapet i Tsjekkia før sommeren.

31-åringen sliter med en lyskeskade, noe som kan få Thoresen til å stå over verdensmesterskapet i 2016, ifølge VG.

– Skaden er der. Jeg føler jeg har noe kontroll på den og gjør øvelser for å myke opp hoftene hver dag. Men den brøt litt løs i VM og forverret seg i sommer. Den har ligget lenge og sitter godt i. Jeg må derfor bruke god tid på å få den til å slippe, sier Thoresen til avisa.

Nordmannen byttet i sommer arbeidsgiver fra SKA St. Petersburg til Djurgården. Han har vært en de viktigste spillerne på landslaget, og trener Roy Johansen håper på Thorsen-spill i VM. Men nøkkelspilleren blir ikke med i firenasjonersturneringen i Stavanger i november.

– Vi tar en turnering av gangen. Patrick skulle egentlig vært med nå, men av ulike årsaker gikk ikke det. Jeg er langt fra sikker på at han skal være med i VM, men i utgangspunktet skal han være med der, sier Johansen. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.