Storhamar Hockey lanserte ny billettpolitikk for litt siden. Da var det en del hockeyfans som protesterte. Da snudde Storhamar.

Nå har Storhamar snudd om igjen. Denne sesongen blir det faste plasser i OL-amfien.

Styreleder Geir Byberg skriver på Storhamars sider at det har vært mange diskusjoner og synspunkter på klubbens billettpolicy etter at den ble lansert. I forrige uke justerte de sitt opprinnelige forslag etter det de opplevde som et betydelig press, men som Byberg skriver:

- Det har vist seg at at det kun er et mindretall som har stått bak synspunktene. Vi har opplevd en overveldende støtte for linja vi opprinnelig planla, og vi har bare positive erfaringer med denne løsningen på kampen mot Vålerenga.  

Styret har derfor vedtatt at det i den ordinære sesongen blir faste sitteplasser for alle.

Den nye billettpolitikken inneholdt såkalt "fast seating" i hele hallen. Det betyr at folk kan kjøpe plassen sin på forhånd. Forrige sesong kunne folk sitte hvor de ville, såkalt "free seating". I det nye forslaget lå det også inne at en plass på langsida skulle koste 200 kroner, som er 50 kroner dyrere enn forrige sesong. En plass i svingen skulle koste 150 kroner, altså differensierte priser.

- Vi kom med denne løsningen for å få forutsigbarhet, at folk kunne komme til hallen når de ville, og være sikre på at de får sitte. Dette er det samme systemet som Stavanger Oilers kjører. Med et slikt system kan vi selge ståplasser. Da er vi sikre på at de med stå-billett ikke setter seg på et sete. Det var en utfordring på folksomme kamper forrige sesong, sier dugnadsleder Njål Berge.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.