Mye mer ampert enn det har vært i 3. perioden. Geneve-spillerne banker på, med veldig mange kilo og mye fysikk. Skaper flere store målsjanser, men Storhamar-spillerne er dyktige og litt heldige. Fem minutter før slutt visper Jacob Berglund pucken opp i krysset: 3-0.

Det ender 3-0, en vanvittig sterk prestasjon! 

2. PERIODE

Storhamar tok like godt ledelsen 2-0 i midtperioden. Erik de la Rose sendte en guffen puck inn foran mål, og pucken havnet inne i buret via en Geneve-back. Mer ampert i denne perioden, og igjen fikk en Storhamar-spiller en skikkelig smell uten at dommerne reagerte. Martin Blakseth Huse fikk en albue i hodet og traff så vantet. Han segnet om, men kom seg på beina og spilte videre. Eirik Skadsdammen var alene med keeper midt i perioden, men keeperen reddet.

1.PERIODE

Christian Bull ladet kanonen og banket til. Hampus Gustafsson styrte pucken i mål på en elegant måte etter 13.14, og dermed leder Storhamar 1-0 etter den første perioden i Geneve.

Geneve-Servette hadde pucken mest og trøkket på i åpningsperioden, men Storhamar-gutta holdt unna. Storhamar pådro seg hele åtte utvisningsminutter, og viste fram like godt undertallsspill som fredag. 

Midt i perioden fikk Eirik Skadsdammen i kølle i ansiktet, men dommerne blåste aldri. Skadsdammen ble sydd, men kom raskt utpå igjen. Etter den episoden var trener Aleksander Smirnov sint.

Skudd 1. periode: 16-5.

FØR KAMPEN

I kveld skal Storhamar forsøke å ta sin andre seier på like mange dager.

Men trener Aleksander Smirnov vet det kommer til å bli knalltøft å få med seg et godt resultat fra Sveits.

- Vi møter et knalltøft lag. De har en kanadisk trener, så de spiller en transatlantisk hockey. Vi må vinne duellene foran begge målene, sier treneren, og legger til:

- Jeg ser muligheter på kontringer etter bra forsvarsspill. Vi må slippe oss løs, og nyte det vi er med på. Det er et tøft reiseprogram, men vi må ha fullt fokus på kampene.

Storhamars lag:

Målvakt: Robert Hestmann (Oskar Östlund).

1. rekke: Scott Hotham, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Erik de la Rose, Christian Bull - Alexander Reichenberg, Jacob Berglund, Hampus Gustafsson.

3. rekke: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren, Martin Gran.

4. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen - Martin Rønnild, Lars Erik Hesbråten, Jørgen Langdalen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00