Storhamar vinner og vinner. Hockeyfeberen stiger og stiger, og i kveld kan det bli stappfullt igjen i Hamar OL-Amfi. For de hockeyinteresserte i Innlandet vil se de blå-gule som aldri før.

- Vi har solgt 3.800 billetter til nå, så det blir mætt i fjøset i kveld, sier Maren  Stensby i Storhamar.

- Når det er så mange forhåndssolgte billetter, kan du da si noe om hvor mange som normalt pleier å komme på kamp?

- Jeg tror det blir rundt 5.000 på tribunene i kveld.

- Ikke over?

- Det er ikke så lett å si. Normalt når det er slik trøkk som nå på billettsalget pleier det å bli rundt 5.000, men det kan bli over 5.000 også for det er alltids noen som venter med å kjøpe billett til lukene åpner i ettermiddag, sier Maren Stensby.  

DIREKTE kl.19: Kampen kan du også følge direkte på h-a.no. Etter kampen får du kommentarer og analyser i Rinkside! 

Mætt i fjøset kan det virkelig bli i kveld. Det er altså til nå solgt hele 3.800 billetter, bare i dag er det solgt 300 billetter, og det er et godt tegn på at det blir trangt om plassen når Storhamar og Sparta-spillerne løper ut på isen i kveld.

- Det er stor pågang etter billetter så vil du se hockey i kveld må du skynde deg å kjøpe billett, skriver Storhamar på sine hjemmesider. De håper naturligvis på fullsatte tribuner til sluttspillfesten i kveld.

Som kjent har Storhamar vunnet de to første semifinalekampene mot Sparta. Den første med utklassingssifrene 9-3, den andre på et rant da de først hentet opp 1-4 til 4-4 og vant 5-4 på sudden death. Slik får hockeyinteressen til å rase foran kveldens tredje kamp. Vinner Storhamar også i kveld, kan finaleplassen sikres borte på torsdag. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00