Storhamar vinner og vinner. Hockeyfeberen stiger og stiger, og i kveld kan det bli stappfullt igjen i Hamar OL-Amfi. For de hockeyinteresserte i Innlandet vil se de blå-gule som aldri før.

- Vi har solgt 3.800 billetter til nå, så det blir mætt i fjøset i kveld, sier Maren  Stensby i Storhamar.

- Når det er så mange forhåndssolgte billetter, kan du da si noe om hvor mange som normalt pleier å komme på kamp?

- Jeg tror det blir rundt 5.000 på tribunene i kveld.

- Ikke over?

- Det er ikke så lett å si. Normalt når det er slik trøkk som nå på billettsalget pleier det å bli rundt 5.000, men det kan bli over 5.000 også for det er alltids noen som venter med å kjøpe billett til lukene åpner i ettermiddag, sier Maren Stensby.  

DIREKTE kl.19: Kampen kan du også følge direkte på h-a.no. Etter kampen får du kommentarer og analyser i Rinkside! 

Mætt i fjøset kan det virkelig bli i kveld. Det er altså til nå solgt hele 3.800 billetter, bare i dag er det solgt 300 billetter, og det er et godt tegn på at det blir trangt om plassen når Storhamar og Sparta-spillerne løper ut på isen i kveld.

- Det er stor pågang etter billetter så vil du se hockey i kveld må du skynde deg å kjøpe billett, skriver Storhamar på sine hjemmesider. De håper naturligvis på fullsatte tribuner til sluttspillfesten i kveld.

Som kjent har Storhamar vunnet de to første semifinalekampene mot Sparta. Den første med utklassingssifrene 9-3, den andre på et rant da de først hentet opp 1-4 til 4-4 og vant 5-4 på sudden death. Slik får hockeyinteressen til å rase foran kveldens tredje kamp. Vinner Storhamar også i kveld, kan finaleplassen sikres borte på torsdag. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.