Frisk/Asker
2
Storhamar
1
perioderesultat: 1-0, 0-1, 0-0, 0-0 (sudden), 1-0 på straffer.
Blant de bedre bortekampene Storhamar har prestert på lang tid. Meget solid bakover, men med 40 skudd burde dragene naturligvis hatt flere pucker i nettet. Frisk vant til slutt på straffer. S_Terning_4
skuddstatistikk
20-40
tilskuere
1103
dommer
Per Gustav Solem og Thomas Tysland
5 poengUtvisninger
Frisk: 7 x 2 minStorhamar: 6 x2 min
Storhamars lag
Målvakt: Tommy Johansen
1. femmer: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Nathan Martz, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. femmer: Anders Theodor Braavold, Jimmy Andersson - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Pål Johnsen.
3. femmer: Magnus Eikrem Haugen, Adrian Saxrud Danielsen - Lars Erik Hesbråten, Martin Blakseth Huse, Eirik Børresen.Spilte også: Ole Petter Øvergaard.Mål:1-0 Nicolay Eiken Andersen (Mathias Frantzén) 11.35.

1-1 Pål Johnsen (Lars Løkken Østli, Chritstian Larrivée) 26.04.pluss:
Frisk slippes til få lengre angrep og ble stresset av et hardtarbeidende Storhamar-lag. Solid er et stikkord, deriblant i undertall, hvor Frisk kommer til få skudd. Unggutta står på nytt fram og er gode. 40 skudd på mål på borteis er bra, men så gjelder det å sette mulighetene...Minus:
Effektiviteten! Med 40 skudd på mål så bør mer enn ett av dem ende i nettsus. Mange av dem er store målsjanser. Styrer hele kampen og ser ut til å ha full kontroll, men klarer likevel ikke å dra i land seieren. Etter spill og sjanser, kan ikke Dragons være fornøyd med å sitte igjen med kun ett poeng.
neste kamp:
Lillehammer - Dragons16. januar.
HA-børsen
HHH
Ingen.
HH
Pål Johnsen, Lars Løkken Østli,
H
Tommy Johansen, Fredrik Lystad Jacobsen, Magnus Eikrem Haugen, Jimmy Andersson, Mads Hansen, Nathan Martz.
Vurdert av: Jacob Sundblom Nygaard
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.