Storhamar
1
Frisk Asker
0
perioderesultat: 0-0, 1-0, 0-0.
Storhamar-spillerne kjempet og slåss for hverandre i de to første periodene, men kun ettmålsledelse inn i tredje periode gjorde at Frisk hadde sjansen og presset litt i tredje. Terningkast 3:
skuddstatistikk
37-23
(10-7, 13-8, 14-8).
tilskuere
1.712
dommer
Robert Hallin, Petter Hegle.
4 poengUtvisninger
Storhamar: 5 x 2 min.Frisk Asker: 3 x2 min.
Storhamars lag
Målvakt: Tommy Johansen.
1. femmer: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. femmer: Bryan Schmidt, Adrian Saxrud Danielsen - Joakim Jensen, Pål Johnsen, Eirik Skadsdammen.
3. femmer: Trygve Hillestad, Anders T. Braavold - Ole Petter Øvergaard, Lars Erik Hesbråten, Martin Blakseth Huse.Spilte også: Ørjan Mikkelsen.Mål:1-0 Fredrik L. Jacobsen(Pål Johnsen, Adrian Saxrud Danielsen) (25.24)pluss:
Storhamar spilte mer med hjertet og med mer energi enn i mange av tapene i det siste. Ikke minst spilte de for hverandre, som et lag. Unngikk feil og å komme under, slik som for eksempel mot Stjernen. Spillere som Eirik Skadsdammen og Fredrik L. Jacobsen la ned en enorm innsats med mye spilletid, og bidro til at hjemmelaget var gode i undertall.Minus:
Dårlig uttelling på sjansene de to første periodene, ikke spesielt bra i overtall. Ble litt for stillestående og opptatt av å lempe pucken i store deler av tredje periode, noe som ga Frisk sjanser.

HUSKER DU?
Sist det endte 1-0 mellom Storhamar og Frisk?
Svaret er den femte NM-finalen i 2002, da Carl Oscar Bøe Andersen var uheldig. Pucken gikk inn via beinet til Coba og Asker ble norgesmester med det ene målet i den avgjørende kampen.
neste kamp:
Storhamar - Lillehammer søndag 8. desember.
HA-børsen
HHH
Eirik Skadsdammen,Fredrik L. Jacobsen.
HH
Tommy Johansen.
H
Pål Johnsen, Joakim Jensen, Bryan Schmidt,Ole Petter Øvergaard, Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes. Vurdert av: Henning Rugsveen
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00