Maskoten til Storhamar Dragons, Silfest, fikk, etter å ha vist seg fram uten maske, også være med på overrekkelsen. Skepsisen til maskoten var til å begynne med, til å ta og føle på.

Det var ikke så mange barn innlagt på barneavdelingen da overrekkelsen fant sted, men de som var der, satte stor pris på tiltaket. Det samme gjorde avdelingsledelsen som mente at bamsene kunne bli et lyspunkt i tilværelsen for unge pasienter i tiden framover.

Under bamsekampen ble det i alt solgt 200 bamser som ble kastet på isen.

Overskuddet av bamsesalget gikk til kreftforeningen.

- Bamsene burde vært levert tidligere, men på grunn av omstendighetene både i klubben og ved Elverum sykehuset fant vi ikke et tidspunkt som passet før nå, sa Maren Stensby i Storhamar Dragons.

Stensby sa at Dragons` samarbeid med kreftforening vil fortsette. Det kan bety enda flere bamser til barneavdeling på Elverum sykehus neste år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.