Magnus Eikrem Haugen (19) er egenprodusert spiller som har gått gradene i klubben. Han debuterte i 2011-2012 sesongen, og fikk sin første hele A-lags sesong i 2013-2014. 19-åringen blir den 7. backen som er klar for neste sesong og dermed er backrekken snart komplett. Eikrem Haugen spilte 43 kamper i grunnserien denne sesongen, endte med +19 i pluss-minus-statistikken, skriver Storhamar på sin hjemmeside.

Leder i Sportsutvalget Sjur Rakstad-Larsen er fornøyd med å ha med Magnus videre:

- EH har satset hardt og vist at han kan bli en veldig god back for klubben i mange år fremover. EH har gode egenskaper og ferdigheter i defensiv sone og kan samtidig være en bra trussel på offensiv blå. Han har fortsatt et utviklingspotensiale og vi tror Magnus kan ta de ytterlige stegene for å ta seg opp på et enda høyere nivå. Vi er kjempe fornøyd med re-signeringen av EH, sier Rakstad-Larsen til sil.no.

I tillegg til Magnus har altså Oskar Østlund signert for klubben, og blir ny målvakt.

21 spillere klare

Det er Robert Hestmann, Oskar Østlund (målvakter), Andreas Øksnes, Jimmy Andersson, Lars Løkken Østli, Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Christian Bull, Magnus Eikrem Haugen (backer), Eirik Skadsdammen, Jacob Berglund, Jørgen Langdalen, Joakim Jensen, Christian Larrivée, Mads Hansen, Martin Gran, Lars Erik Hesbråten, Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Mikael Zettergren og Vetle Lindstad.

Mads Hansen har slitt med en skade lenge, og skal til utredning 1. juni. Det er usikkert om Storhamar-kapteinen kan spille videre. Han har ett år igjen av kontrakten sin.

De som ikke er med videre: Andrew Engelage (ikke tilbudt ny kontrakt), Daniel Jørgensen (ikke tilbudt ny kontrakt), Ole Petter Øvergaard (lagt opp), Pål Johnsen (lagt opp, ny hjelpetrener) og Linus Johansson (Mora, Allsvenskan i Sverige).

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00