HAMAR: Storhamar har trent på is siden forrige mandag.

I sin andre periode i jobben, har trener Rune Gulliksen fått ti dager på seg til å sette sitt preg på laget før første treningskamp.
- Jeg ønsker å se igjen det vi har jobbet med på is de siste ti dagene. Det dreier seg om vending av spillet vårt og styrespillet. Vi har fått sett litt på det defensive, sier Gulliksen.
Men mest av alt vil han se at spillerne er klare fra første dropp. Storhamar skal framstå som et hardtarbeidende lag med innsatsen i bunn.
- Det viktigste er at jeg ser at gutta er klare og har arbeidstøyet på. I den første matchen tror jeg det er viktig at det ikke blir altfor mye nytt. Storhamar ønsker å være et offensivt lag, men vi skal også være et lag som jobber knallhardt for hverandre. Det begynner nå.
Laget tas ut etter morgentreningen i dag.
- Jeg har ikke helt bestemt meg ennå, sa Gulliksen til HA-sporten i går.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.