• JUBEL: Her feirer Christian Larrivée og resten av Storhamar-spillerne Eirik Skadsdammens 1-0-scoring.

Storhamar slo tilbake med en sterk 2-1-seier foran 6323 feststemte tilskuere i Hamar OL-Amfi torsdag, i det som mest sannsynlig var Pål "Magic" Johnsens siste kamp.

- pål er en stor legende

Christian Larrivée gikk foran for hjemmelaget med harde taklinger, skudd, offervilje, en målgivende pasning, samt en sterk sult etter å vinne. Etter kampen var han glad for at Pål Johnsen fikk oppleve en siste seier i Hamar OL-Amfi.

- Jeg har bare lyst til å gråte for Pål. Han fortjente å vinne denne kampen. Pål er en stor legende som har gjort så mye for denne klubben. Jeg har spilt med ham i fem år, og jeg kan nesten ikke tenke meg hvordan det blir å spille uten ham, skryter Christian Larrivée. 

Storhamar måtte vinne kveldenes kamp dersom drømmen om NM-gull skulle realiseres. 

- Vi spiller en solid kamp defensivt. Jeg synes vi fortjener å spille mer i overtall, men dommerne virket litt redde for å dømme utvisninger. Vi har snakket om å spille bedre første perioder, og det klarte vi i kveld. Det var utrolig morsomt å spille foran så mange tilskuere, sier Storhamars poengkonge. 

ny finale lørdag

Nå blir det en ny Stavanger-tur lørdag. Der skal alt avgjøres.

- Vi må prøve å gjøre mye av det vi gjorde i kveld. Førsteperioden blir selvfølgelig viktig igjen, for vi vet hvordan Stavanger liker å spille på hjemmebane. Vi vet at det kommer til å bli tøft, men vi skal være klare, det kan jeg love. Vi skal vinne for Pål, lover Christian Larrivée.

Etter kampen sto hele Amfi`n igjen for for å hylle Johnsen. Han var tydelig rørt og glad da han gikk i garderoben. En æra nærmer seg slutten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.