Storhamar-treneren prøver nye rekker før torsdagens treningskamp mot Vålerenga på Jordal Amfi. Og en av de mest spennende er rekka med de to nykommerne, Magnus Lindahl og Mikael Zettergren, sammen med Hamar-gutten Martin Gran.

- Vi er en offensiv, rask rekke som skal være vanskelige å møte for motstanderne. Vi er skøytesterke og raske, sier Magnus Lindahl, som får støtte av Mikael Zettergren.

- Magnus og Martin er lynraske vinger, mens jeg får en litt mer defensiv oppgave. Her må jeg holde gutta litt i ørene, gliser svensken, som er veldig imponert over hvor proffe treninger Smirnov har.

- Her er det som å spille i Allsvenskan. Det kan ikke sammenlignes med hvordan det var i Lillehammer, sier spilleren som gjorde 54 poeng i Lillehammer-trøya sist sesong.

håper å finne gode løsninger

Storhamar-trener Aleksander Smirnov er spent før torsdagens kamp på Jordal Amfi.

- Vi har vært bra på trening så langt. Nå prøver vi å finne de riktige rekkene før kampene i CHL, sier Smirnov, som er spent på hvordan Zettergren-rekka vil være i kamp.

- Det er kamper som avgjør hvor bra en rekke er. Ja, de har sett bra ut på trening, men det er fortsatt noe helt annet å få det ut i kamp.

Vålerenga, som er torsdagens motstander, har ikke det laget de vanligvis pleier. Flere av stjernespillere forlot Oslo-klubben etter den skuffende sesongen sist vinter. Men Smirnov tar likevel ikke lett på Espen Knutsens gutter.

- Vålerenga er altlid en tøff motstander. De gir seg aldri lett når det er kamper mot oss. Det er mye historie når vi møter dem, sier Smirnov. 

aldri aktuelt med vålerenga

Magnus Lindahl vraket Vålerenga da han tidligere i sommer valgte å gå til Storhamar. Nå gleder han seg til å møte dem.

- Det er aldri aktuelt for en Manglerud-gutt å spille for Vålerenga. Så enkelt er det, gliser Storhamars nummer 60.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.