- Gutta jobbet hardt og viste god vilje og innsats, og jeg satt igjen med følelsen at vi hadde fortjent to eller tre poeng i denne kampen. Vi hadde sjansene til å avgjøre, spesielt i andre periode, men vi er ikke effektive nok, sa Smirnov som ønsker seg større stabilitet, men som vet hvorfor laget hans varierer såpass mye i kvalitet for tiden:

- Backene som har dratt store deler av lasset så langt, er slitne. Men vi klarte oss bra. Vi har dessuten fått inn noen forsterkninger som har hevet snittalderen noen hakk. Det har vært av det gode. Nykommerne har vært viktig for oss fordi de har bidratt, alle som en, sa Smirnov som ser fram til å få igjen et par av backene til kampen mot Kongsvinger 11. november.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.