HAMAR: Slik det er nå er Storhamar litt for avhengige av rekka med Johan Ramstedt, Christian Larrivée og Andreas Gröndahl offensivt.
* De produserer nesten alt.
* Etter tre kvartfinaler står de med 20 målpoeng.

Leverte igjen

I går var det disse tre gutta som produserte igjen, med mål av Gröndahl og Larrivèe.
- Vi må få i gang flere spillere. Slik det er nå, fungerer ikke 1. rekka, blant flere andre ting. Men ting kan løsne fort. Det gjelder å finne tilbake til flyten de hadde. Det finnes ingen lettvinne løsninger. Vi må jobbe videre, og nå er det kamper annenhver dag. Jeg skal analysere kampen mandag, og så får vi kjøre på igjen tirsdag. Lillehammer skal vinne to kamper til, og jeg lover at det ikke skal bli lett for dem, sier Peter Johansson.

- Bra, dårlig, dårligst

Pål Johnsen er helt klar på at hans rekke må heve seg.
- Vi bidrar ikke nok nå. Det var bra i den første kvartfinalen. Så var det dårlig, og nå var det dårligst. Vi spiller for komplisert. Jeg tror vi må spille mye enklere. Vi må tilbake til start. Vi vil mye, men det skjer ingenting, sier Pål Johnsen, og fortsetter:
- Jeg har hatt tunge perioder tidligere også, og det nytter ikke å grave seg ned. Det er bare å stille opp igjen, og se framover. Vi må stå sammen, sier Pål Johnsen.
Så langt i kvartfinaleserien står 1. rekka med ett mål og to målgivende pasninger.

To baklengs i overtall

Det som felte Storhamar i går var midtperioden. Lillehammer scoret to mål med en mann mindre på isen.
Det er sjelden og sur kost.
For Storhamar.
- Vi gjorde for mange feil, og ble hardt straffet. Det var for mange spillere som ikke var til stede. Vi førte spillet lenge, men de to baklengsmålene i 2. periode gjorde det vanskelig. Det å slippe inn to mål i overtall gjør ting veldig vanskelig, sier Peter Johansson.

Slurv i egen sone

Storhamar-spillerne gjorde mye rart i egen sone, og det ble for mange puckmist.
Som det ble på Lillehammer fredag.
- Vi må spille mer direkte. Vi gjorde en del forandringer etter hvert, og skapte nok sjanser, men det ble tungt når det ikke ble mål. Etter hvert ble det for mye jaging. Tirsdag må vi være litt mer desperate, og det ligger an til stor revansjelyst, sier Dragons-treneren.
Pål Johnsen sa det slik:
- Vi slapp inn for enkle mål i denne kampen. Men som jeg sa: Nå må vi se framover. I et sluttspill var dette som å tape ett sett i bordtennis. Ting er ikke avgjort på noen måte, sier Pål Johnsen.
Det ble mye jaging i sisteperioden, og til slutt tok Peter Johansson ut keeper Trevor Koenig.
Det endte med at Lillehammer la på til 5-2, to sekunder før slutt.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00