Storhamar tok i kveld en livsviktig seier da Oilers ble sendt hjem til Stavanger med sluttspillets første tap.

Eirik Skadsdammen var sentral med knallhard jobb i 60 minutter, og leverte en solid sluttspillkamp.

MISTET IKKE TROEN

- Det er morsomt å spille foran så mange tilskuere. Det var vel 5.000 allerede på oppvarminga, så det sier seg sjøl at du får energi av det, sier Skadsdammen, før han fortsetter:

- Det var veldig viktig at vi klarte å slå tilbake i dag. Selv om vi får en tidlig baklengs, så lar vi oss ikke stresse av det. I dag var vi klare fra start, selv om det sikkert høres litt rart ut med tanke på at vi slapp inn etter 19 sekunder. 

Storhamars ledet 3-1 midtveis i andre periode, men to kjappe Oilers-mål sørget for ny spenning.

- De får to kjappe scoringer, men vi svarer med en gang. Det var herlig at vi klarte å snu den dårlige trenden og vinne. Dette var herlig, sier Skadsdammen.

tror på seier i dnb arena

Storhamar må vinne en kamp i DNB Arena dersom laget skal vinne et nytt NM-gull.

- De kommer til å komme knallhardt ut, men det blir ikke noe nytt for oss. Vi må være klare fra start når vi skal spille der. Men først må vi gjøre en god jobb med å restituere skikkelig, sier arbeidskaren.

Skryter av Skadsdammen

Rekkekamerat Joakim Jensen skryter av Skadsdammens sluttspillferdigheter.

- Han er en viktig spiller som jobber knallhardt for laget. Han har også en god evne til alltid å levere når det gjelder som mest, skryter Jensen, før han legger til:

- Jeg tipper jeg og Skads har spilt i hvert fall 400 kamper sammen siden jeg kom til klubben. Han er en herlig rekkekamerat som man alltid kan stole på. Hvis vi er uenige om noe i rekka var, så er det bare et blikk som skal til for å løse det. Hele rekka har en veldig god kjemi, avslutter Jensen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00