• REDNING: Brian Foster reddet 42 av 46 skudd i kveld.
    FOTO: Fredrik Olastuen.

Storhamar vant den tredje kvartfinalen 4-3, og leder nå i 3-0 i kamper. Lillehammer kjempet heroisk, men måtte gi tapt etter Luke Moffatts scoring i sudden death.

Trener Tor Nilsen var ikke fornøyd med hvordan laget hans startet kampen, men likte utviklingen til rødtrøyene. 

- Jeg er ikke fornøyd med måten vi starter kampen på. Vi gir bort pucker på farlige steder, blir gått fra, og vi er helt enkelt ikke med. Jeg synes vi spiller oss godt inn i kampen etter at vi får 1-1-scoringen, da er det jevnt helt inn. Jeg er mest fornøyd med den tredje perioden, for da er er vi virkelig på topp, sier Nilsen.

Nilsens gutter var effektive i overtall i kveld.

- Vi var gode både i undertall og i overtall. Vi scorer tre fine mål i power play, og jeg er veldig fornøyd med måten vi håndterer disse situasjonene på, sier Nilsen, som var glad for at Brian Foster briljerte bakerst.

- Brian var helt enorm i dag. Han er blitt bedre og bedre for oss gjennom hele sesongen, og i dag holdt han veldig høy klasse. Brian sto en kanonkamp.

 Selv om Lillehammer ligger under 3-0 i kamper, har ikke Nilsen gitt opp av den grunn.

- Vi skal kjempe med nebb og klør for å tvinge fram en kamp til. Bare det å få møte Storhamar til en viktig kvartfinale bør være motivasjon nok for oss. Det har vært to jevne kamper nå, men Storhamar har trukket det lengste strået. Nå må vi fortsette å jobbe knallhardt, så vil vi etter hvert få belønning. Vi gir oss aldri, lover Tor Nilsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.