I går skrev HA-sporten om Storhamar-supporternes aksjon "Mætt Garasje, Invasjon Manglerud".

I dag kan supporterlederen fortelle om stor pågang rundt turen til Manglerud 30. desember.

- Vi fylte en buss på under tre timer, og nå har vi klart å fylle to busser, sier han.

- Hvor mange busser håper dere å fylle?

- Vi har et litt hårete mål om å klare seks. Trykket har vært stort nå, og vi er glade for den store pågangen, sier han.

skuffet over forbundet

I fjor spilte Storhamar mot Vålerenga på hjemmebane og mot Lillehammer i Kristins Hall under julepausen. Kampene trakk over 10. 000 tilskuere. Det kommer ikke hjemmekampen mot Kongsvinger og bortekampen mot Manglerud til å trekke.

- Når forbundet gjør alt de kan for å hindre oss en fest, så får vi lage vår egen. De har ikke akkurat satt opp publikumsvennlige kamper, sier Bekkelund, som jobber med sponsorer for å gjøre turen så billig som mulig.

- Sparebanken Hedmark har hjulpet oss så langt, men vi har flere andre sponsorer på gang. Alt er ikke helt klart ennå, sier han.

Bäärnhielm glad for støtte

Daglig leder Patrik Bäärnhielm er glad for støttet de får fra supporterne.

- Vi har ikke vært gode den siste tiden, men likevel får vi alltid god støtte. Etter tre strake tap, var det imponerende å se hvor mange som kom til Sarpsborg for å støtte oss, sier Bäärnhielm, som ikke er imponert over forbundets juleoppsett.

- De kunne kanskje gjort kampene mer publikumsvennlige. I Premier League har de tradisjon for kamper 2. juledag. Slik kunne det vært her også, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.