• Adrian Saxrud Danielsen, Joakim Jensen, Aleksander Smirnov og Mikael Zettergren snakker mellom oppvarming og intervaller.
    FOTO: Bendik H. Eriksen

Det er en offensiv Aleksander Sminov som har begynt å gjøre gutta sine klare for ny sesong.

- Vi har gjort om på sommertreningen i år. Vi har økt fra fire til sju uker med fellestrening, og jeg har stor tro på at det skal gjøre oss mye bedre. Vi brukte litt for lang tid på å komme i form fjor, noe som gjorde at vi tapte en del tredjeperioder på høsten. Sånn blir det ikke nå, lover Storhamar-treneren.

For første gang skal Storhamar spille Champions Hockey League, og russeren gleder seg til det.

- Vi har stor respekt for lagene vi skal møte, men vi er ikke med i CHL for å spille treningskamper. Vi skal prøve å få så gode resultater som mulig. Det er en seriøs turnering, ikke noe vi gjør for å komme i form, sier treneren, som er glad for å ha mange spillere i aksjon.

- I dag trener 18 stykker løping her, i tillegg til at vi har tre spillere som trener alternativt. Det er mange flere enn hva vi hadde i fjor. 

Storhamar har mistet Andrew Engelage (ikke tilbudt ny kontrakt), Ole Petter Øvergaard (lagt opp), Pål Johnsen (lagt opp), Daniel Jørgensen (ikke tilbudt ny kontrakt), Linus Johansson (Mora Ik). I tillegg er både Mads Hansen og Luke Moffatt usikre kort.

- Jeg håper vi klarer å få tilbake Luke. Han er en viktig spiller for oss, sier Smirnov, som også håper at Joel Johansson blir Storhamar-spiller til høsten.

- Vi er i kontakt med Joel, men han har fortsatt ikke gitt oss noen konkret beskjed om hva han kommer til å gjøre. Jeg håper virkelig at vi klarer å få Joel hit, avslutter Smirnov. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.