Dragons-målvakten forteller at poengtrekket gjorde noe med langtidsfokuset.
- Plutselig var vi borte fra medaljekampen i serien. Sluttspillet kom naturlig nok mer i fokus. Jeg har faktisk ikke sett på tabellen etter at poengene forsvant. Vi har vært gode, og laget er ikke blitt påvirket. Jeg har trua på at vi kan komme til en finale i sluttspillet. Vi har spilt bra, også mot de gode lagene. Jeg tror alle gutta har lyst til å vise alle hockeyinteresserte at vi kan prestere når det virkelig gjelder, sier Tommy Johansen, som innrømmer at han ikke likte det som skjedde i går.

- Skal snu dette

- Dette var utrolig unødvendig. Det føltes som om vi ga dem målene. Offensivt gjør vi det for lett for keeperen til Lørenskog. Dette var den første eliteseriekampen hans, men vi skjøt ham stort sett i magen. Vi må opp noen hakk, sier Dragons-keeperen.
Storhamar vant skuddstatistikken 31-23, men som Tommy Johansen sa, ble skuddene ofte for enkle.
Og Lørenskog-spillerne glefset i seg alt de ble tilbudt.
- Vi må ta med at de er et godt offensivt lag, men i dag hadde vi virkelig muligheten til å slå Lørenskog. Kanskje merker vi det tøffe kampprogrammet, men uansett må vi finne igjen sporet vi hadde mot Lillehammer. Det må trøkkes til, og i sluttspillet handler det ofte om små marginer. Vi skal klare å snu dette inn til sluttspillet starter, sier Dragons-målvakten.
Lørenskog tok ledelsen i første periode, etter et veldig langt bytt for Jimmy Andersson & co. Nathan Martz ble hyllet tidlig i midtperioden da han styrte et skudd fra Eirik Skadsdammen opp i krysset: 1-1.
Det ble dramatikk litt senere i perioden. Storhamar-spillerne mente pucken var inne, men dommerne var ikke enige. Lørenskog kontret, og fikk straffeslag.
Som Tommy Johansen reddet mesterlig.
Hjemmelaget vant skuddstatistikken 12-6 i den perioden.
I sisteperioden misset Joakim Jensen alene mot Lørenskog-keeper Kenneth Sørli Eriksen.
Men Knut Henrik Spets misset ikke snaut halvvegs i perioden. Storhamar-spillerne protesterte heftig, og trolig med god grunn. Det burde nok vært avblåst for interference i forkant.
Pål Johnsen ordnet 2-2, før Mats Frøshaug fikk to sjanser til å bli matchvinner. 33 små sekunder før slutt.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00