7.109 så Storhamar Dragons banke Vålerenga gule og blå. Bare 1.801 møtte opp for å se toppkampen mellom Frisk Asker og Dragons i Askerhallen søndag kveld. Mange av dem gikk slukøret hjem etter at Dragons sendte hjemmelaget i garderoben med 5-3 seier.

- Jevn strøm

Torsdag kveld kommer serieleder Stavanger Oilers på besøk i OL-Amfien. Det er ventet at det blir fullt hus igjen.

- Det blir nok ikke like mange som det var mot Vålerenga, men jeg regner med at det blir mellom 5.000 og 6.000 på tribunene, sier Maren Stensby som er administrasjonsansvarlig i Storhamar Dragons.

Ifølge nrk.no/ho er det torsdag morgen igjen bare 1.000 billetter før det er fullt i OL-amfien.

- I dag, onsdag, har det kimet og ringt i telefonene våre hele dagen. Jeg ser at billettbestillingene tikker inn hele tiden. Noen ringer og spør om det er utsolgt til i morgen, men det er det altså ikke, forteller Maren Stensby.

- Hvor mange billetter er solgt til nå?

- Vi har solgt 3.214 til nå, men det er innkludert sesongkortene. Jeg holder fast ved at det helt sikkert blir mellom 5.000 og 6.000 i hallen i morgen kveld. I kveld holder vi billettlukene oppe i hallen så er det noen som vil sikre seg plass i hallen er det bare å møte opp. 

Direkte på h-a.no

h-a.no sender som vanlig kampen direkte torsdag kl.18. Våre lesere kan chatte med våre reportere som ser kampen. h-a.no kommer med rapporter før kampen, og etter kampen kan du se Rinkside på HATV. 

Kampen mot Oilers blir sendt i hockeyekstra i sportskanalen på TV2. 

Les også
SPORT Petter Thoresen gleder seg til å møte Storhamar foran et fullsatt Hamar OL-Amfi på torsdag.
Les også
SPORT Betaler 200.000 i gjeldsavdrag hver måned.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.