Jacob Berglund forlater Storhamar til fordel for sveitsiske RedIce, og Hampus Gustafsson forteller at han synes det er kjedelig at bestekompisen forlater klubben.

- Jeg synes det er trist at Jacob drar. Han er topp-fem i eliteserien. Og som alle vet, så er han er god venn av meg, sier Hampus Gustafsson.

aldri angret 

Jacob Berglund, som selv ble anbefalt av Linus Johansson å komme til Storhamar, var aktiv for å få Gustafsson til klubben.

Det valget har han aldri angret på.

- Det var Jacob som anbefalte meg å komme til Hamar, og det valget kommer jeg aldri til å angre på. Jacob trivdes i byen og i laget, men han så på dette som en stor mulighet. Men jeg tror han kommer tilbake en dag, sier Gustafsson med et smil.

Trener med nhl-spiller

Gustafsson og Berglund er i Malmö, der de trener med NHL-spilleren Magnus Pääjärvi Svensson.

- Formen er bra, og nå trener vi tre bra sammen. Vi blander treningsprogrammene til St. Louis og Storhamars, så her er det bra, sier Hampus Gustafsson.

Hampus Gustafsson og Jacob Berglund gjorde flest målpoeng av samtlige spillere i sluttspillet. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.