HAMAR: Lars Erik Hesbråten klinte til og satte pucken opp i nettet bak Sparta-målvakten.
Det så de fleste, men ikke dommeren. Spillet gikk videre, og først da hoveddommeren var ved Storhamars blålinje godkjente han scoringen. Da hadde linjedommeren rukket bort og fortalte at pucken var inne.
- Det er nok tidenes merkeligste scoring for min del. Så lenge etterpå har jeg nok aldri fått godkjent et mål.
Han måtte spille center i andre- og til tider fjerderekka da Christian Larrivée ble borte. I tillegg til målet gjorde han mye av drittjobben da Storhamar jaget flere mål.
- Når vi får en slik åpning på kampen er det vanskelig å slå Sparta. De har et meget sterkt lag der til og med spillerne i fjerderekka har skjegg og snart voksne unger. Det er vel en stund til våre fjerderekkegutter får skjegg, flirer 25-åringen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.