Christian Bull, som har fått mer og mer tillit den siste tiden, forteller at han er glad for å fortsette utviklingen sin i gult og blått.

- Jeg føler at Storhamar er en fin klubb å utvikle seg i, og jeg er glad for at jeg kan fortsette å spille her, sier Bull, som mener selv at han variert litt for mye i prestasjon i vinter.

- Det begynte veldig bra for min del, men så falt jeg litt utover høsten. Nå har jeg og Scott Hotham fått et godt samarbeid, og jeg føler at spillet mitt har vært bedre i løpet av den siste tiden. Vi utfyller hverandre bra, sier han.

fornøyd med smirnov

Bull, som er født i 1996, forteller at han lærer mye av Aleksander Smirnov.

- Sasja var back selv, og han prøver å hjelpe oss yngre til å bli bedre. Han er en god trener, og jeg er glad for at han kan hjelpe oss, sier han.

spesielt å møte vif

Selv om Bull opprinnelig er fra Lørenskog, har han fått merke at kampene mellom Storhamar og Vålerenga betyr ekstra mye for spillerne.

- Jeg merker det godt på atmosfæren i garderoben. Det er alltid spesielt å møte Vålerenga som Storhamar-spiller, og jeg gleder meg veldig til matchen. Det blir garantert tøft, men vi må prøve å fortsette å spille som vi har gjort i det siste. Vi har gode muligheter, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00